Zadenpakketten voor school en thuis

In samenwerking met specialisten hebben wij uit een uitgekiende collectie zaden diverse zadenpakketten voor u samengesteld. Allemaal eerste kwaliteit en gericht op resultaat. Want daar gaat het toch om? Bij alle pakketten zijn de verzendkosten INBEGREPEN.

Wat mag u verwachten:
Per pakket ontvangt u een brede, zorgvuldig gekozen variatie aan zaden, speciaal uitgezocht om kinderen een goed gevoel te geven als ze in de schooltuin aan de slag gaan: m.a.w. zaden die vlot ontkiemen, snel groeien, vlot tot zichtbaar resultaat leiden en weinig problemen geven in de groei.

 

Schooltuin Basispakket

Voor slechts €19,95 bent u in het bezit van het schooltuin basispakket. Dit pakket bevat 14 soorten zaden voor groenten. Ideaal voor een wat kleinere schooltuin, maar ook zeer geschikt voor een particuliere tuin!

De zaden:

Tuinkers, Koriander, Peterselie, Sugar Snaps peulen, Stamslabonen (naaldbonen), Wortelen,  Radijs, Rode Biet, Paksoi, Snijbiet, Gemengde snijsla, Courgette, Pottomaat en Suikermaïs.

 

Schooltuin Klaspakket

Voor €37,95 heeft u dezelfde zaden als hierboven genoemd, maar nu vaak in dubbele aantallen zodat er voldoende is voor een grote schooltuin voor een hele klas. Met maar liefst 28 zakjes/doosjes/kokers zaden.

 

Schooltuin Aanvulpakket
Voor €12,95 heeft u dit extra zadenpakket met o.a. bijzondere bloemen voor het "algemene" deel van de schooltuin al in huis.
Natuurlijk kan dit pakket ook prima in de particuliere tuin gebruikt worden.
Leuk om het ontvangstgedeelte van de tuin op te vrolijken en er zijn voldoende bloemen om de hele klas te versieren! Met tien soorten bloemen, kruiden en spectaculaire vruchten!

De zaden:

Oost-Indische Kers, Dille, Pronkbonen (roodbloeiend), Cosmos, Goudsbloemen, Zonnebloemen, Pompoen, Komkommerkruid, Zinnia (mooie snijbloem) en Lathyrus (sterk geurende).

 

Voor thuis:
Wilt u de leerlingen in de gelegenheid stellen om ook thuis in een eigen tuintje met groenten of bloemen bescheiden aan de slag te gaan? Daarvoor hebben we ook oplossingen.  Wij hebben voor u drie pakketten samengesteld die speciaal zijn geselecteerd voor thuisgebruik.


Groenten thuispakket: met Radijsjes, Worteltjes, Rode bietjes, Gemengde sla en Tomaten.
Bloemen thuispakket: met Cosmea, Juffertje in ’t groen, Lathyrus, Slaapmutsjes en Zonnebloemen.

Kruiden thuispakket: met Basilicum, Bieslook, Dille, Koriander en Peterselie.

Prijs:  €4,95 per pakket (groenten, bloemen of kruiden).
Als u ze als school afneemt in hogere aantallen, dan zijn ze leverbaar voor veel lagere prijzen per serie (minimaal 20 series). In dat geval: stuur ons nu hier meteen een email. (Niet in de winkel bestellen!) 

Naar de webshop:

Ga hier naar onze webshop om één of meer pakketten te bestellen.